Hondendeken

Een comfortabele hondendeken is essentieel voor het creëren van een knusse slaapplaats voor je viervoeter. Kies uit verschillende stijlen en maten om aan de behoeften van je hond te voldoen. Van pluche fleece tot waterdichte outdoor-dekens, er is voor elke hond een deken beschikbaar. Bespaar geld op schoonmaakkosten en houd je huisdier warm en gezellig met een duurzame en gemakkelijk te onderhouden hondendeken.
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Hondendeken

Hondendekens zijn razend populair onder de viervoeters. Ook zijn er genoeg andere comfortabele plekjes voor uw hond, zoals een hondenmand, dit is ook vaak een plek waar uw hond zich veilig voelt. De hondendekens zijn echter gemakkelijker schoon te houden vanwege de materialen waarvan het gemaakt is, ook is hondendeken gemakkelijk mee te nemen. Dit leidt ertoe dat de hondendekens vaak gebruikt worden tijdens het transport van uw viervoeter, de hondendekens zijn namelijk gemakkelijk in de auto te plaatsen.

Warmte en comfort voor uw hond?

Mr.Animal bied de mooiste en beste dekens aan voor uw hond, deze heerlijk warme, zachte fleece dekens, outdoor dekens of anti allergene dekens, er zit vast iets bij voor uw viervoeter.

Welke ligplaatsen zijn er nog meer geschikt voor mijn hond?

Hondendekens zijn enorm aangenaam voor uw hond, maar er zijn ook vele andere opties om een heerlijke lig plek voor uw hond te creëren. Neem bijvoorbeeld is een kijkje bij onze talloze hondenmanden, of onze hondenstretchers. Dit zijn plekken waar uw hond heerlijk kan uitrusten en zich op zijn gemak voelt. Vanuit zijn slaapplek houdt u hond namelijk zijn gehele territorium in de gaten, maar als de kust veilig is zal hij af en toe een dutje doen.

Hondenkussens zijn ook erg aangename ligplekken voor uw hond. De voordelen van een hondenkussen of hondendeken is dat het makkelijk te verplaatsen is. Zo kunnen deze kussens/dekens ook makkelijk buitenshuis gebruikt worden.
Tegenwoordig wordt er ook vaak gebruik gemaakt van een hondenbank, deze komen voor in verschillende vormen en maten. Sommige zijn orthopedisch en kunnen dus de ontlasting van uw opnemen.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur